Civis - Norges ledende Innbyggerapp

Civis styrker sin posisjon som Norges fremste innbyggerapp ved å kontinuerlig forbedre og utvide sine tjenester. Med nylige oppdateringer tar vi nå enda større steg mot å bli den foretrukne kommunikasjonsplattformen for alle landets innbyggere. I tillegg til å tilby en omfattende rekke funksjoner og tjenester er vi stolte av å kunngjøre at vi nå samarbeider med 20 kommuner over hele Norge, som har valgt Civis som deres foretrukne kanal for å nå ut til innbyggerne på mobil.

Oppdateringer og forbedringer

I vår siste versjon av Civis har vi implementert flere spennende oppdateringer som vil gjøre brukeropplevelsen enda bedre. Blant annet har vi utvidet kommunenes tilgang til statistikk i Civis Portal slik at de kan få bedre innsikt og informasjon om sine innbyggere. Vi har også aktivert popup-meldinger i Civis som gjør det mulig for brukere å motta viktige meldinger direkte fra kommunen når det gjøres endringer i kategorier og områder.

Unike fordeler for brukerne

Vår unike salgsargument (USP) ligger i vår nasjonale tilnærming til å tilby tjenester til alle innbyggere uavhengig av hvor de befinner seg i landet. Dette gjør det mulig for brukere å følge med på og delta i kommunale aktiviteter på tvers av kommunegrenser og gir en sømløs opplevelse uansett hvor man bor eller oppholder seg. Vi fremhever stolt denne unike fordelen på forsiden av både App Store og Google Play og vi inviterer deg til å utforske alle mulighetene Civis har å tilby.

Spred budskapet til din kommune

Har du en kommune du ønsker skal ta i bruk Civis? Ta initiativ og send en e-post til kommunen og foreslå at de implementerer denne løsningen for å tilby bedre kommunikasjon og tjenester til sine innbyggere. Vi er overbevist om at flere kommuner vil knytte seg til Civis i tiden fremover og vi ser frem til å ønske din kommune velkommen til samarbeidet snart!

Civis er ikke bare en app – det er en mulighet for å styrke forbindelsen mellom innbyggere og deres lokale myndigheter. Last ned Civis i dag og bli en del av den digitale revolusjonen for bedre kommunikasjon og tjenester for alle.


Ønsker du mer informasjon om Civis? Send oss gjerne en forespørsel og så vil salgssjef Kristian Aksnes ta kontakt med deg.

Forrige
Forrige

Ny gratis modul - Civis Politiske vedtak er lansert!

Neste
Neste

Rekordvekst på Civis - Vinje med over 60% dekning og Bykle overrasker med over 190% følgerdekning!