Rekordvekst på Civis - Vinje med over 60% dekning og Bykle overrasker med over 190% følgerdekning!

Civis er stolte av å presentere imponerende resultater fra to av våre engasjerte kommuner – Vinje og Bykle. På kun to måneder har disse kommunene oppnådd bemerkelsesverdig suksess ved å omfavne Civis-plattformen, som nå knytter dem nærmere innbyggerne på en ny og effektiv måte.

Vinje kommune - Over 60% følger Civis i rekordfart

Vinje kommune, som ble en del av Civis-fellesskapet den 10. november 2023, har oppnådd en utrolig milepæl. Med en målsetting om 500 følgere før jul, overgikk de forventningene raskt og de har nå utrolige 62% følgere av den totale befolkningen i kommunen.

Strategisk samarbeid med Helse og omsorg har vært en nøkkel til suksess. Vinje har aktivt deltatt i prosjektet "Liv og Røre", rettet mot seniorgrupper for å fremme helse og trivsel. En tydelig markedsføringsstrategi, inkludert plakater på Rauland og lokale steder som Esso-stasjonen, har bidratt til synlighet og økt følgerskaren.

Med 3828 innbyggere har Vinje etablert seg som en ledestjerne på Civis, med 2380 følgere og en klar plan for videre vekst.

Bykle kommune - Nesten 200 % følgerdekning og pionerer i bruken av Civis

Bykle kommune, med en befolkning på 1002 personer, har virkelig tatt stafettpinnen fra Vinje. Som en av de første kommunene som tok i bruk Civis den 15. februar 2023, har Bykle vært en pioner i å engasjere innbyggere gjennom plattformen.

Med imponerende 192% følgerdekning har Bykle kommune oppnådd en følgerskare på 1920 personer – nesten dobbelt så mange som antall innbyggere. Deres proaktive tilnærming til nyhetsformidling og samarbeid over kommunegrenser har bidratt til denne enestående suksessen.

Civis - Kommune-Norge samlet på en felles plattform

Hva gjør Civis så unikt? Jo, vi samler hele Kommune-Norge på én brukervennlig applikasjon noe som muliggjør digital samhandling og kommunikasjon på tvers av kommunegrenser. Vinje og Bykle kommuner har vist at dette ikke bare er mulig, men også svært vellykket.

Dette innebærer at innbyggere nå har muligheten til å følge aktivitetene i eksempelvis sin hjemkommune, arbeids kommune og hyttekommune på én og samme brukervennlige plattform. Bykle kommunes imponerende følgerskare på over 200%, sammenlignet med antall innbyggere er direkte relatert til denne tilnærmingen. Som en betydelig hyttekommune har Bykle strategisk utnyttet Civis-plattformen for å oppnå en bredere engasjement blant både fastboende og hyttebeboere. Dette understreker kraften i digital samhandling på tvers av kommunegrenser, som ikke bare gir en rikere opplevelse for innbyggerne, men også bidrar til betydelig vekst for kommunene som aktivt deltar.

Civis gratulerer både Vinje og Bykle kommune med deres imponerende følgerskare på Civis. Dette er bare begynnelsen, og vi ser frem til å følge deres videre suksesshistorier mens de fortsetter å engasjere og informere innbyggerne på en moderne, trygg og effektiv måte.


Mulighetene med Civis er mange. Ønsker du mer informasjon om Civis? Send oss gjerne en forespørsel og så vil salgssjef Kristian Aksnes ta kontakt med deg.

Forrige
Forrige

Civis - Norges ledende Innbyggerapp

Neste
Neste

Vi har lansert en ny modul i Civis - Innbyggermelding