Ny gratis modul - Civis Politiske vedtak er lansert!

Vi er begeistret for å kunngjøre lanseringen av vår nyeste modul, Civis Politiske vedtak, her hos Civis. Dette spennende tillegget er nå tilgjengelig for alle brukere av Civis-plattformen og er integrert sømløst med det anerkjente styringssystemet, Bridge.

Ny knapp i Civis

Den nye Politisk-knappen i Civis er nøye utformet for full integrasjon med Bridge, det essensielle dashboardet for kommunalt lederskap. Ved å hente data fra Compilos kvalitetssystem gjør Civis nå det mulig å publisere alle politiske beslutninger tatt av kommunene direkte i Civis-appen.

Lansering på Compilo brukermøte

Vi avduket denne banebrytende funksjonen forrige uke under Compilos brukermøte med over 100 detakere, og tilbakemeldingene har vært overveldende positive. Den sømløse integrasjonen av Civis Politiske vedtak forenkler prosessen for kommunene med å dele og kommunisere viktige politiske beslutninger med deres innbyggere.

Er det virkelig gratis?

Det mest spennende med dette er at integrasjonen er helt gratis for de som allerede har både Civis og Bridge. Dette betyr at kommunene kan dra nytte av den nye funksjonaliteten uten ekstra kostnad. I den dyrtiden vi lever i er dette et viktig bidrag inn i den kommunale sektoren.

Kommuner som ønsker å dra nytte av Civis Politiske vedtak oppfordres til å ta kontakt for å tilgjengeliggjøre denne spennende funksjonen for deres innbyggere.


Ønsker du mer informasjon om Civis? Send oss gjerne en forespørsel og så vil salgssjef Kristian Aksnes ta kontakt med deg.

Neste
Neste

Civis - Norges ledende Innbyggerapp