Kommunene tar kontrollen tilbake fra sosiale medier

I en tid der store medieaktører som NRK og nasjonale myndigheter som Justis- og beredskapsdepartementet tar drastiske skritt ved å avslutte sin tilstedeværelse på sosiale medier som Facebook, Instagram, TikTok og Telegram er det på høy tid for kommunene å revurdere sin tilnærming til digital kommunikasjon. Dette markerer et paradigmeskifte hvor behovet for en trygg, sikker og effektiv plattform blir mer tydelig enn noensinne. I kjølvannet av disse hendelsene er flere kommuner nå overbevist om at Civis er løsningen.

Civis vs SoMe

Civis sikrer presis målretting:

Sosiale medier som Facebook og TikTok kan være upålitelige når det gjelder målrettet informasjonsspredning. Algoritmer styrer hva som vises, og annonsekostnadene kan ende opp som bortkastet. Med Civis kan kommunene være trygge på at de når de rette personene uten å bekymre seg for algoritmer som begrenser rekkevidden.

Civis gir prioritet til personvern:

Personvern er en essensiell bekymring for innbyggere og kommuner. Sosiale medier gir begrenset kontroll over data og kommentarfelt. Civis sikrer at all data lagres og behandles i henhold til strenge EU-regler og tilbyr gjensidige databehandleravtaler for å garantere eierskap til data.

Civis gir bredere dekning:

Innbyggerne er mobile og har tilknytning til flere kommuner. Civis gir muligheten til å nå ut til innbyggere på tvers av kommunegrenser, noe som er avgjørende i dagens sammenkoblede verden.

Hva gir Civis kommunene?

  1. Eget eierskap til data: Civis sikrer personvern ved å gi kommunene eierskap til dataen de genererer gjennom plattformen.

  2. Nordisk samarbeid: Som et nordisk selskap legger Civis til rette for digital kunnskapsdeling på tvers av landegrenser.

  3. Integrasjon med fellesløsninger: Civis støtter bruken av nasjonale felleskomponenter og fellesløsninger gjennom integrasjoner.

  4. Universell utforming: Civis ivaretar universell utforming og digital inkludering i henhold til EUs Web Accessibility Directive (WAD).

  5. Juridisk overholdelse: Civis svarer ut kommune-, offentleglova- og forvaltningsloven, sikrer åpenhet og gjennomsiktighet i kommunenes virksomhet.

Civis som det nye kommunikasjonsverktøyet

Civis er ikke bare en løsning; det er et nødvendig steg mot å modernisere kommunenes kommunikasjonsstrategi. Dette økosystemet gir en unik mulighet til å effektivt nå ut til innbyggerne med relevant informasjon, samtidig som det ivaretar personvern og gir kommunene full kontroll over dataene de genererer. Med samfunnet i stadig endring og digitalisering som en nøkkelkomponent er Civis det essensielle verktøyet for kommunene som ønsker å være i forkant av utviklingen.

Tiden for endring er nå! Vi må sette innbyggerne først og legge grunnlaget for en mer tilgjengelig og moderne kommunal sektor.


Mulighetene med Civis er mange. Ønsker du mer informasjon om Civis? Send oss gjerne en forespørsel og så vil salgssjef Kristian Aksnes ta kontakt med deg.

Forrige
Forrige

Civis med nytt design og nye funksjoner!

Neste
Neste

Økt valgdeltakelse gjennom effektiv kommunikasjon