Civis med nytt design og nye funksjoner!

I dag feirer vi den spennende lanseringen av en ny og forbedret Civis! Med et friskt design som matcher den økende listen av fantastiske funksjoner, tar Civis et stort skritt mot å levere en enda bedre opplevelse for kommunene og deres innbyggere.

Ansiktsløftning i tråd med “best practice” for universell utforming

Civis har gjennomgått en omfattende ansiktsløftning for å sikre at det estetiske aspektet er i tråd med best practice for universell utforming. Vi er stolte av å introdusere et brukervennlig grensesnitt som ikke bare er visuelt tiltalende, men også tilgjengelig for alle.

Nytt navn i App Store og Google Play - Civis Innbygger

For å gjøre det enda enklere for innbyggerne å forstå hva applikasjonen tilbyr, har vi endret navnet til "Civis Innbygger" i både Google Play og App Store. Undernavnet "Nasjonal Innbyggerapplikasjon" understreker vår nasjonale tilnærming og målgruppen for appen.

Ny modul - Civis Innbyggermelding

I dag introduserer vi stolt en ny modul - Civis Innbyggermelding! Denne erstatter den tidligere Borgermelding-appen og forbedrer kommunikasjonen mellom innbyggere og kommunen. Meldinger om alt fra hærverk til hull i veien kan nå sendes direkte til rett vedkommende i kommunen, og innbyggerne får oppdateringer direkte i appen. Magi, bare digitalt!

På vei - Civis Aktivitetskalender

Vi gleder oss til å lansere integrasjon i Civis med Friskus, og tilby en komplett pakke med Aktivitetskalender, Fritidskort og pengeutdeling gjennom den kommende Civis Aktivitetskalender-modulen.

En felles plattform for hele Norge

Civis er ikke bare en applikasjon, det er en revolusjon for digital samhandling i hele Kommune-Norge. Last ned Civis gratis og bli en del av fellesskapet. Følg opptil 10 kommuner på én og samme plattform som er åpen for kommunikasjon og samarbeid på tvers av kommunegrenser. Det er helt gratis, så hvorfor ikke teste det ut i dag?


Mulighetene med Civis er mange. Ønsker du mer informasjon om Civis? Send oss gjerne en forespørsel og så vil salgssjef Kristian Aksnes ta kontakt med deg.

Forrige
Forrige

Vi har lansert en ny modul i Civis - Innbyggermelding

Neste
Neste

Kommunene tar kontrollen tilbake fra sosiale medier