Styrk kommunens varsling og kriseberedskap med innbyggerapplikasjonen Civis

I møte med ekstremvær og kritiske situasjoner er effektiv varsling og en rask respons avgjørende for å minimere skader og beskytte innbyggerne. Den innovative innbyggerapplikasjonen Civis har vist seg å være en kraftig alliert når det gjelder varsling og kriseberedskap, spesielt i ekstraordinære hendelser som det nylige ekstremværet Hans.

Varsling i sanntid

I møte med truende værforhold spiller tid en kritisk rolle. Civis muliggjør rask og nøyaktig varsling til innbyggerne ved hjelp av mobiltelefoner, en plattform som de fleste innbyggere alltid har tilgjengelig. Under ekstremværet Hans spilte Civis en sentral rolle i å informere innbyggere om farer, advarsler og evakueringsinstruksjoner i sanntid.

Sikker informasjonsdeling

Civis gir også kommunene muligheten til å dele viktig informasjon med innbyggerne på en trygg og effektiv måte. Under ekstremværet Hans ble appen brukt til å dele oppdateringer om kommunens situasjon. Dette hjalp innbyggerne med å holde seg oppdatert og forstå risikoen i sine respektive områder.

Tverrkommunal samhandling

Da ekstremværet Hans kuttet gjennom kommunegrenser, fylkesgrenser og til og med landegrenser, viste Civis sin bemerkelsesverdige evne til å samle flere kommuner på én enhetlig plattform. Denne dynamikken har spilt en avgjørende rolle i å koordinere varsling og effektiv informasjonsdeling på tvers av geografiske barrierer. Dette betyr at kommuner kan bistå innbyggere i berørte områder med å forstå situasjonen og følge nødvendige sikkerhetstiltak, uavhengig av deres geografiske plassering. Civis styrker dermed ikke bare kommunenes beredskap, men skaper også en solid bro mellom samfunn, uansett hvor de er.

Civis er mer enn en app

Ekstremværet Hans har vist oss at moderne teknologi kan spille en avgjørende rolle i å beskytte liv og eiendom. Civis, med sin innovative tilnærming til varsling og kriseberedskap, viser seg å være en kraftig alliert for kommunene. Ved å benytte Civis kan kommunene være forberedt på uforutsette situasjoner og gi innbyggerne den nødvendige informasjonen de trenger for å handle raskt og trygt.

Utforsk Civis

Er din kommune klar for å styrke beredskapen? Utforsk mulighetene med Civis og vær forberedt på det uventede. Sammen kan vi skape en tryggere framtid for alle.


Mulighetene med Civis er mange. Ønsker du mer informasjon om Civis? Send oss gjerne en forespørsel og så vil salgssjef Kristian Aksnes ta kontakt med deg.

Forrige
Forrige

Økt valgdeltakelse gjennom effektiv kommunikasjon

Neste
Neste

Civis lanserer integrasjon til Friskus aktivitetskalender