Civis lanserer integrasjon til Friskus aktivitetskalender

Hei, sjekk denne kulissenyheten: Civis og Friskus har akkurat blitt bestevenner! Tenk deg, nå kan du finne ut hva som skjer rundt deg, alt på én app.

Civis, den smarte appen som har hjulpet kommuner å knytte seg nærmere innbyggerne, har nettopp lagt til en ny superfunksjon. De har koblet seg sammen med Friskus Aktivitetskalender - du vet, den kule kalenderen som viser alle arrangementer og moro i nærheten.

Så her er greia: Når du bruker Civis-appen, kan du nå snappe opp all info om lokale happening-er fra Friskus Aktivitetskalender. Konsert? Bingo? Yoga på stranda? Du får de siste oppdateringene rett i appen. Det blir nesten som å ha en personlig assistent for å holde deg oppdatert på alt som skjer i ditt nabolag.

Det beste er at dette ikke bare handler om teknologi. Det handler om å bli mer delaktig i samfunnet. Civis og Friskus jobber sammen for å knytte folk sammen. Når vi alle er mer informerte og engasjerte, blir samfunnet vårt sterkere. Dette er som en invitasjon til å være med i en større bevegelse, der apper faktisk gjør livet litt mer fargerikt og fullt av overraskelser.

Som du kan se, er dette en stor greie. Fremtiden er ikke lenger bare en tanke, den er her. Med Civis og Friskus sammen, kan vi forvente oss mer deling, mer samhandling og mye mer moro. Så hold øynene åpne, for dette partnerskapet er bare starten på noe stort!


Vil du høre mer om hva som skjer i utviklingen av Civis? Kontakt gjerne prosjektleder Michael Tonheim for en hyggelig prat.

Civis integrasjon med Friskusas.no

Forrige
Forrige

Styrk kommunens varsling og kriseberedskap med innbyggerapplikasjonen Civis

Neste
Neste

Kommunene strømmer til Civis!